اجزای تشکیل دهنده پنجره دوجداره
پروفیل های یو پی وی سی که یکی از اجزای تشکیل دهنده پنجره های دوجداره می باشند از پی وی سی و افزونه های دیگر که مناسب است برای ساخت درب و پنجره های دوجداره تشکیل شده اند. این فورمولیشن خاص کیلد اصلی ساخت پنجره یو پی وی سی است. این فورمولیشن با توجه به شرایط آب و هوایی تغییر میکند. به همین دلیل است که مخلوط ۳٫۵ نیاز است برای فرمول ضد اشعه UV و قطر دیواره ها ۸ قسمت تیتانیوم دی اکسید باشد.
اصلی ترین ماده مورد نیاز جهت تولید پروفیل یو پی وی سی , (PolyVinil Choloride ) یا PVC با K-Value حدود ۶۵می باشد. پی وی سی یا پلی وینیل کلراید یکی از قدیمیترین و پر مصرف ترین انواع پلیمرها در جهان است که از پلیمریزاسیون مونومر وینیل کلراید (VCM) بدست میآید و تقریبا ۸۵% از ترکیب پروفیلهای UPVC را تشکیل می دهد.
پی وی سی ترکیبی از مشتقات نفت خام و گاز کلر می باشد که طی فرآیند پلیمریزاسیون تولید می شود. در فرآیند پلیمریزاسیون پیوند دوگانه بین کربن- کربن شکسته میشود و از اتصال مونومرهای وینیل کلراید به یکدیگر پلیمر پی وی سی تشکیل میگردد.
این ماده در دو نوع امولسیون و سوسپانسون تولید می گردد که نوع سوسپانسیون، به دو گروه سخت و نرم تقسیم می شود. نوع سخت دارای K- Value یا شاخص وزن ملکولی ۶۷ – ۶۵ و نوع نرم آن بین ۷۱ – ۶۸ است .
ویژگیهای درب و پنجرههای UPVC
۱- استحکام ۲- زیبایی فوقالعاده ۳- صرفه جوئی در مصرف انرژی تا ۴۰% ۴- کاهش آلودگی صوتی تا میزان ۵- پائین بودن ضریب انتقال حرارتی ۶- حفظ محیط زیست از طریق بازیافت ۷- مانع ورود گردو غبار و دود و گازهای موجود از محیط بیرون به داخل ۸- مقاوم در برابر شرایط مختلف آب و هوایی ۹- مقاوم در مقابل نفوذ اشعه ماوراء بنفش خورشید ۱۰- عدم اشتعال در هنگام آتش سوزی و حریق ۱۱- مقاوم در برابر زنگ زدگی ،خوردگی و رطوبت هوا ۱۲- ایمن در برابر سرقت ۱۳- بی نیاز به صرف هزینه رنگ آمیزی ۱۴- تنوع در طرح و تطابق با هر نوع معماری ۱۵- تنوع در رنگ ۱۶- نظافت راحت و آسان ۱۷- نصب آسان ۱۸- ثبات رنگ در برابر اشعه خورشید ۱۹- مقاوم در برابر عوامل خوردگی – اسیدها و بازها و موارد شیمیایی
۲۰- مقرون به صرفه
۲۱- تنوع در طرح و نوع بازشوها
۲۲- تقویت مضاعف با استفاده از پروفیل گالوانیزه
۲۳- عدم نیاز به سرویسهای مکرر
۲۴- قابلیت استفاده از روکشهای رنگی
۲۵- قابلیت بازیافت